نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی

قیمت کولر گازی اسپلیت نمایندگی خدمات کولر گازی اسپلیت در شیراز – عظیمی

نمایندگی فروش خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی

قیمت کولر گازی اسپلیت نمایندگی خدمات کولر گازی اسپلیت در شیراز – عظیمی

لیست قیمت خدمات پس از فروش نصب تعمیرات خرید فروش آدرس نمایندگی رسمی کولرگازی اسپلیت در شیراز-عظیمی-09174935800

کلمات کلیدی

خدمات انواع کولرگازی اسپیلت در شیراز

نصب کولرگازی اسپیلت در شیراز

خدمات پس از فروش کولرگازی اسپلیت در شیراز

نمایندگی فروش کولر گازی اسپلیت در شیراز

نمایندگی رسمی کولرگازی اسپلیت در شیراز

نصب و سرویس کولر گازی اسپلیت در شیراز

فروش ویژه کولرگازی اسپیلیت در شیراز

فروش کولرگازی اسپیلت در شیراز

خدمات تعمیر کولرگازی اسپیلت در شیراز

خدمات پس از فروش کولر گازی اسپلیت در شیراز

خرید کولرگازی اسپیلیت در شیراز

فروش کولر گازی اسپیلیت در شیراز

تعمیرات کولر گازی اسپلیت در شیراز

ت

مزیت یک اسپلیت ایده آل

نصب اسپلیت

اسپلیت گری

اسپلیت تراست شِیراز

کولر گازی اسپلیت میتسوبیشی

فروشگاه مجاز کولر اسپلیت

چگونگی عملکرد کولر گازی و اسپلیت

اسپلیت کولر گازی جنرال

کمپرسور کولر گازی اسپلیت

مزایای کولرهای گازی اسپلیت نسبت به کولرهای آبی

خ

تعمیرات پکیج شوفاژ دیواری در شیراز

نصب و فروش پکیج دیواری بوتان در شیراز

نمایندگی تصفیه آب اکواجوی در شیراز

فروش و نصب تصفیه آب در شیراز

تعمیرات کولر گازی اسپیلیت در شیراز

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۹
مهر

علائم سوختن موتور کولر گازی
اگر هنگام روشن کردن کولر گازی در حالت کول و در دمای کمتر از 24 درجه و پس از مدت 15 دیقه متوجه شدید کولر گازی شما به حالت سرما نمیرود و باد خنک نمیزند به کندانسور همان موتور کولر گازی مراجعه کنید.

اگر مشاهده کردید فن کندانسور کولر گازی روشن است و لوله های شیر کولر گازی گرم است و صدای کمپرسور یا ارتعاش موتور را احساس نمیکنید، احنمال سوختن خازن یا کمرسور را دارد. در این مواقع به سرعت کولر راخاموش کرده و با تکنسین های ما تماس بگیرید.

تکنسین به وسیله دستگاه امپرسنج و اوهم متر میتواند تشخیص دهد که کدام قطعه کندانسور اسیب دیده است. لازم به تذکر است که حتما هنگامی که کولر گازی پرتاب باد خنک و سرد نداشت کولر را خاموش کرده و با تکنسین تماس بگیرید زیرا احتمال سوختن خازن یا افت ولتاژ برق باعث اوورلود یا جام کردن مکرر کمپرسور میشود و در نهایت بی توجهی امکان سوختن کولر گازی زیاد است.

نشانه بعدی که خبر از سوختن کولرگازی میدهد، پریدن مکرر کلید مینیاطوری یا همان فیوز برق است در این مواقع با تکنسین تماس بگیرید و از روشن کردن مجدد کولر گازی جدا بپرهیزید. سرویس کولر گازی را هر شش ماه انجام دهید تا کولر شما به مشکل نخورد.

برای مشاهده  ی ادامه ی مطلب لمس کنید

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 

 

  • انواع کولرگازی اسپلیت در شیراز
۲۲
مهر

 دو راه جهت تخلیه سیستم وجود دارد: روش خلاء عمیق و روش ترقیق.
روش خلاء عمیق
 برای بوجود آوردن سیستمی عاری از آلودگی، استفاده از یک پمپ خلاء (وکیوم) خوب ضروری است. در دماهای معمولی محیط، باید بتوان توسط سیکل خلاء عمیق به خلاءتور رسید.
 مدت زمان انجام یک سیکل خلاء عمیق می تواند به شدت تغییر کند. هرچه تاسیسات تبرید بزرگتر باشد، سیکل طولانی تر می شود. تشخیص موضوع به مهندس تاسیسات بستگی دارد بدیهی است که استفاده یک پمپ خلاء قوی تر، سرعت اجرا را افزایش می دهد. این که یک سیستم 24 یا 48 ساعت زیر خلاء بماند و یا حتی برای مدت چند روز در این حالت باشد تا از آلوده نبودن آن اطمینان کامل حاصل شود، چندان غیرمعمول نمی باشد.
 
انجام خلاء عمیق دارای مزایایی است که عبارتند از:
 الف)افت محسوسی در میزان مبرد نخواهیم داشت مگر در هنگام انجام آزمایش نشتی پس از انجام شارژ نهایی سیستم.
 ب)می توان بخشی از مبرد سیستم های تبرید بزرگ را بازیافت کرد. همچنین محیط اطراف دستگاه بوسیله بخار مبرد آلوده نمی شود به طوریکه انجام تست نشتی نهایی در موقع شارژ بودن سیستم با مشکلات روبرو شود. این موضوع بویژه هنگام مقایسه با روش ترقیق بیشتر حائز اهمیت است.
 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 


 

  • انواع کولرگازی اسپلیت در شیراز
۱۵
مهر

تبرید عبارت است از جذب حرارت از یک سیال و دفع آن به سیال دیگر (سیال می تواند هوا یا آب ویا هر نوع گاز یا مایع دیگر باشد). در کلیه سیستمهای تبرید حفظ سرما مستلزم جذب حرارت از موادی با درجه حرارت کمتر و خارج کردن این حرارت به محیطی با درجه حرارت بالاتر می باشد.

مراحل بنیادی و اساسی تبرید عبارتند از: 
1- افزایش درجه حرارت مبرد 
2- تغییر فاز 
3- انبساط مایع 
4- انبساط گازها 
5- تولید خلا 
6- عملیات الکتریکی

سیستم تراکمی: در کلیه سیستمهای سرد کننده تراکمی از وجود یک نوع ماده سرمازا (مبرد) در یک مدار بسته نفوذناپذیر استفاده می شود. در این سیستمها عمل سرد کردن به طور پیوسته و متوالی انجام می گیرد(تکرار یک سری عملیات یکنواخت را یک سیکل می نامند). تمام سرد کننده ها بر اساس یک سیکل معین عمل میکنند. در سردکردن با عملیات مکانیکی از یک کمپرسور برای متراکم کردن گازی استفاده می شود و به این ترتیب سیکل حاصله را سیکل تراکمی و گاهی سیکل تراکم تبخیری می نامند. بکار بردن نام سیستم تراکم تبخیری به این علت است که عمل تراکم بخار وتبدیل آن به مایع سرمازا بوسیله کمپرسور و کندانسور انجام می گردد و به این ترتیب انتقال انرژی حرارتی حاصل می شود. 
ماده سرما زا در یک قسمت از سیکل حرارت محیط خود را جذب کرده و در قسمت دیگر آن را دفع می کند . به عبارت دیگر کمپرسور گاز سرمازا را در وضعیتی قرار می دهد که حرارتی را که قبلا و از محیطی با فشار کم جذب کرده بود پس بدهد. چون کمپرسور حرارت را از محیطی به محیط دیگر انتقال می دهد به آن پمپ حرارتی نیز می گویند. 
یک سیستم سرد کننده از یک قسمت فشار قوی و یک قسمت فشار ضعیف تشکیل شده است که حرارت از سمت فشار ضعیف گرفته می شود و در سمت فشار قوی دفع می شود. 

قسمت فشار ضعیف: 
در سیکل ماده مبرد یک دوره(سیکل کامل) را مرتبا تکرار می نماید . به این ترتیب که از شیر انبساط حرکت کرده و به طرف اواپراتور می رود و بعد از طریق لوله مکش کوپرسور به کمپرسور می رود از شیر انبساط تا ورودی کمپرسور را قسمت فشار ضعیف گویند مقدار فشار این قسمت به نوع سیستم و دمای ورودی اواپراتور و محیط سرد بستگی کا مل دارد. بایستی در نظر داشت فشار از خروجی شیر انبساط تا کمپرسور ثابت است و این قسمت را قسمت با فشار پا یین یا قسمت فشار ضعیف سیستم می نامند و چون اواپراتور به تنهایی مهمترین قسمت از فشار پایین است به این سبب اصطلاح فشار پایین یا ضعیف اغلب به کویل اواپراتور اطاق مشود. 
فشار در قسمت پایین گاهی اوقات فشار عقب نیز نامیده می شود . 

قسمت فشار زیاد: 
کمپرسور- لوله خروج گاز از کمپرسور- کندانسور- مخزن مایع مبرد و لوله حامل مایع مبرد که قسمت با قیمانده از سیستم تبرید می باشد به نام قسمت فشار زیاد نامیده می شود. 
عملا کارتر کمپرسور یا محفظه روغن محتوی گاز با فشار کم است ولی معمولا کمپرسور را جزء قسمت با فشار زیاد محسوب می شود . شیر انبساط و کمپرسور در واقع سر حد تقسیم این دو قسمت هستند. 

تن تبرید:
تن تبرید عبارت است از سرمایی که یک تن یخ (2000پوند) در موقع ذوب در مدت 24ساعت ایجاد می نماید. 

کندانسینیگ یونیت(کمپرسور- کندانسور- درایر- رسیور- سایت گلاس- تله روغن- مبدل حرارتی )

 


گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 

 

  • انواع کولرگازی اسپلیت در شیراز
۰۹
مهر

راه اندازی چیلر تراکمی
کار کردن با سیستم های برودتی همیشه نیاز به تخصص دارد. سیستم های برودتی حساسیت بالایی در اجرا و راه اندازی دارد و توصیه می شود که سرویس و راه اندازی چیلر و نصب آن به افراد متخصص سپرده شود. همانند تمامی مراحل طراحی و نصب، مرحله اجرا هم دارای نکات بسیاری است که در ادامه به مهمترین این نکات پرداخته شده است.

قبل از راه اندازی چیلر تراکمی به کار انداختن کمپرسورها از گرم شدن روغن کارتل کمپرسورها که ۲۴ ساعت قبل هیترهای آنها در مدار قرار گرفته اند اطمینان حاصل نمایید. بهترین راه برای تشخیص این مهم لمس کارتل کمپرسور با دست می باشد.
حداقل ۱۵ دقیقه قبل از راه اندازی چیلر تراکمی ، برج خنک کن و پمپهای آن را به کار اندازید تا آب خنک در کندانسور چیلر گردش کند. جهت چرخش بادزن برج خنک کن را کنترل نمایید که بطور صحیح باشد. در برج های خنک کننده فایبرگلاس (FRP) هوا باید از قسمت بالای برج خنک کن به بیرون پرتاب گردد.
پمپ های مدار آب اواپراتور چیلر را نیز راه اندازی و عملکرد فلوسوئیچ در قسمت خروجی آب از اواپراتور را کنترل کنید. در این مرحله شیرفلکه های سیستم تابستانی را در وضعیت باز قرار داده و اجازه دهید آب در دستگاههای تهویه مطبوع ساختمان مانند هواسازه ها و فن کویلها به گردش درآید و از نقاط پیش بینی شده روی کویلهای هواساز و فن کویلها هوای درون سیستم را تخلیه کنید.
مدار اینترلاک شامل پمپهای اواپراتور، پمپ های برج خنک کننده و بادبزن برج خنک کننده را در مدار فرمان چیلر برقرار کنید بطوری که با توقف هریک از دستگاههای فوق چیلر باید خاموش شود.
دمای تنظیم شده ترموستات و آنتی فریز چیلر را به دقت بازدید کنید که در دمای مورد نظر تنظیم شده باشد (لاک پلمپ کارخانه سازنده سالم باشد).
اتصالات برق ورودی به تابلوی برق چیلر را به دقت کنترل کنید که محکم و بطور اصولی در جای خود قرار گرفته باشند.
جریان برق ۳ فاز را در تابلوی برق چیلر برقرار نموده و ولتاژ برق را کنترل کنید که نوسانات آن در حد مجاز باشد.
پس از اطمینان از وجود جریان سه فاز برق در تابلوی موتورخانه، چیلر را با حضور ناظر فنی شرکت سازنده و رعایت دستور العمل های کارخانه سازنده به کار اندازید.
بلافاصله پس از راه اندازی چیلر تراکمی جریان مصرفی هریک از کمپرسورها را به دقت اندازه گیری نمایید. در صورت مشاهده شرایط غیرعادی، کمپرسور را خاموش و نسبت به رفع نقض آن اقدام کنید.
بعد از راه اندازی چیلر تراکمی وضعیت شارژ گاز مدار مبرد را از طریق رویت سایت گلاس مدار مایع کنترل کنید . در صورت نیاز، مطابق دستورالعمل شرکت سازنده چیلر دستگاه را شارژ گاز نمایید.
سطح روغن کارتل کمپرسورها را ضمن کار دستگاه به دقت زیر نظر داشته باشید.
نیم ساعت پس از راه اندازی چیلر تراکمی فشار رانش، فشار روغن و فشار مکش کمپرسورها را کنترل کنید که در محدوده مجاز مطابق مقادیر جدول شرکت سازنده باشند. شرکت های تولید کننده چیلر با توجه به نوع مبردی که در دستگاه شارژ شده است محدوده مجاز فشارهای عملیاتی دستگاه را در دفترچه های راهنمای نصب و راه اندازی قید می کنند.
یکی از مهمترین وظایف اپراتورهای چیلرهای تراکمی ثبت مقادیر فشار رانش و مکش و روغن کمپرسورها، همچنین دمای آب ورودی و خروجی اواپراتور و کندانسور و آمپر مصرفی کمپرسورها بطور مداوم روی یک فرم می باشد تا همواره عملکرد دستگاه هنگام کار تحت پایش قرار گیرد

 

 

گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

 

  • انواع کولرگازی اسپلیت در شیراز
۰۲
مهر

تبرید یا سردسازی عبارت است از: »ایجاد شرایط مناسب برای کاهش دمای یک مکان )یا یک ماده( نسبت به محیط آن« به بیان دیگر تبرید »انتقال گرما از یک محیط با دمای پایین به یک محیط با دمای بالاتر است.«


سردسازی را می توان از چند دیدگاه دسته بندی نمود. یک طبقه بندی روش های اساسی سردسازی به شکل زیر است:
1ــ سردسازی مدار باز 2ــ سردسازی مدار بسته 3ــ سردسازی به روش های ویژه
1ــ سردسازی مدار باز: وقتی یک تکه یخ را در داخل یک لیوان قرار می دهید تا آب خنک شود. با این روش دمای آب ازطریق تماس مستقیم سردتر گردیده است. همچنین چنانچه یک تکه یخ را برابر یک پنکه قرار دهید و وزش پنکه را به سمت خود قراردهید حس می کنید که قالب یخ کمک به خنک تر شدن بیشتر هوا می کند. انتقال غیر مستقیم گرما توسط جسم سوم یعنی هوایی که بینماده سرد( یخ )و جسمی که می خواهند خنک شود (شما) صورت می گیرد. کولر آبی از همین روش پیروی می کند.
2ــ سردسازی مدار بسته: در این روش گرما را از یک محیط با دمای پایین به یک محیط با دمای باال انتقال می دهیم دراین روش نیاز به کار خارجی داریم.


همان طور که می دانیم گرما از یک محیط با دمای باالتر به یک محیط با دمای پایین تر به خودی خود انتقال می یابد و نیاز به کار داریم. 
ولی چنانچه بخواهیم عکس این کار را انجام دهیم حتما دمای باال و پایین را می توان به باال و پایین یک تپه تشبیه نمود که آب از باالی تپه به پایین به خودی خود سرازیر می شود و حتیمی تواند یک توربین را بچرخاند ولی برای انتقال آب از پایین به بالا نیاز به کار داریم.

پرکاربردترین سردسازی با این روش سیستم تراکمی
این روش خود به دو دسته کلی مدار بخار و مدار گاز تقسیم می شود.
1ــ2ــ سردسازی با مدار بسته بخار: این روش نیز خود به دو دسته سیستم تبرید تراکمی و سیستم تبرید جذبی دسته بندی می شود.
1ــ1ــ2ــ سیستم تبرید تراکمی: در این سیستم مقداری گرما در اواپراتور جذب و مقدار بیشتری گرما در کندانسر دفع
می گردد.
2ــ1ــ2ــ سیستم تبرید جذبی: در اوائل قرن بیستم سیستم تبرید جذبی آب ــ آمونیاک بسیار محبوب بود ولی با توسعه
ً سیستم تراکمی کاربرد آن کم شد ولی مجددا سیستم جذبی با استفاده آب ــ لیتیوم برماید به دلیل استفاده از گرمای اضافی در محیط های

:سیکل تبرید

2ــ2ــ سردسازی با مدار بسته گاز: زمانی که ما از یک گاز به عنوان سیال در سیکل تبرید استفاده می کنیم ولی گاز تبخیرو تقطیر نمی شود و به همان حالت می ماند آن سیکل را سیکل گاز می نامند. پرکاربردترین گاز در این سیکل هوا می باشد.
3ــ سردسازی به روش های ویژه: روش هایی دیگر نیز برای سردسازی وجود دارند که برخی از آنها بازده کمی داشته وبرخی نیز برای سیستم های دمای پایین به کار می روند. از معروف ترین این سیستم ها می توان سردسازی ترموالکتریک، سردسازیمغناطیسی، سردسازی نوری و سردسازی گرما ــ صوتی را نام برد

 


گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 
  مشاور فروش:09175956588  پناهی     
  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1
 
 

  • انواع کولرگازی اسپلیت در شیراز